___________

Välkommen till Elins Art Studio!

___________

GroomsGame-25TRYCKSAKER

Jag har ett enda mål. Jag vill att ni skall skrika av förtjusning när ni håller ett exemplar av era unika inbjudningar till ert bröllop i handen för första gången. Jag ger mig inte förrän vi är där. Det skall kännas magnifikt, luxuöst och svidande vackert. Och 100% ni, annars är vi inte ens halvvägs.

Min affärsidé är att varje par förtjänar ett unikt koncept. Med stort engagemang designar jag utifrån min tolkning av er. Mer personliga trycksaker till bröllop är svåra att hitta.

Målet helgar medlen. Ni hittar mig med händerna i ett färgbad, eller med bladguld i hela studion, eller maniskt stalkande på mina brudpars Facebooksidor för att lära mig hur ni är som par. Vi jobbar med exklusiva material som handgjort papper med blomblad i, akvarellpapper med rivna kanter, guld-foliering och ert monogram som vaxsigill. Stansar i läder eller mässingsplåt. Listan kan göras lång och kreativiteten har ingen gräns på Elins Art Studio.

Jag finner min inspiration till koncepten jag skapar utifrån er relation. Jag letar i er historia efter de små men betydelsefulla detaljerna. Det kan vara från platsen där ni träffades för första gången, eller ett smycke som någon gång gavs som en present. Något som väcker och symboliserar ett kärt minne. Som en röd tråd låter jag sedan den detaljen följa med, hela vägen från inbjudningskort till tackkort i olika skepnader. Ibland knappt märkbar, men fortfarande där för att påminna om hur det började. Och för att när kuvertet öppnas skapa en stor förväntan hos mottagaren som ska dela den här upplevelsen med er.

Elins Art Studio har förgyllt bröllop på sedan 2012 och har över 12 års erfarenhet av branschen. Min studio finns i Göteborg, men jag designar trycksaker till bröllop och event över hela Sverige och Europa. Både till kända bloggare och sportstjärnor och till alla ni fantastiska förlovade par!

 

 

 

STYLING

Som bröllopsstylist blir jag er visuella bröllopskoordinator. Vi börjar med att samtala om era förväntningar och förhoppningar inför ert bröllop eller event. Kanske vill ni endast ha hjälp med att skapa ett koncept. Eller så vill ni att jag är med er hela vägen fram tills att tårtan är serverad på er bröllopsdag. Hittar dom bästa leverantörerna, stolar i rätt färg. En perfekt festvåning? Maila mig så bestämmer vi ett datum för brainstorming!

 

 

 

Foto: Isabelle Hesselberg www.2brides.se

Spara

Spara

Spara

Spara