Hur går det  till?

 

AppleOrchard-056Vi börjar med Er förfrågan, där vi pratar om ett koncept. Tänk igenom vad ni vill ha för stil på Ert bröllop, romantiskt, bohemiskt, stiligt, roligt, klassiskt, eller vintage? Kanske kan vi hitta någon symbol som är personlig för just Er?
Efter detta gör jag ett album på Pinterest till Er, där Ni pinnar in Era favorit bilder.
Ni bestämmer er för att boka ert datum hos mig och betalar in en handpenning  på 2500 kr vilket kommer att dras av på slutfakturan.
Efter att betalningen är erlagd bestämmer vi tid för 1 timmes konsultation via Skype, telefon eller så bestämmer vi träff ca 2 veckor framåt. Därefter skapas en unik bröllopsmapp på Pinterest till er där ni under 10 dagar samlar inspiration som ni tycker om som blir underlag för vår konsultation.

Nu behöver jag dessutom ha alla texter till inbjudan eller Save the date av Er. Dessa skall mailas till info@elinsartstudio.se, i ett mail, och vara korrekturlästa av er bägge innan jag börjar designa. Ett mail med alla texter per trycksak, dvs, alla texter som skall vara på inbjudan, en för alla adresser till kuverten, en till festhäfte osv.


Efter vår konsultation börjar jag att designa. När ni godkänt förslaget får ni en offert på vad det ni bestämmer Er för att ha kommer att kosta.
Då postar jag dessutom ett förslag till Er som ni får hem på samma sätt som Era gäster får, och ni får en chans att känna och tänka Efter.När det är godkänt så börjar jag producera och skickar en faktura när allt är klart.Sedan fortsätter vi på samma sätt med resten av trycksakerna till själva bröllopsdagen. Jag får alla texterna minst 4 veckor innan ni vill se ett färdigt förslag, och postar det sedan hem till Er. Ni återkommer med korr på mail.

 

_____

 

STYLING

_____

Om ni vill ha hjälp med styling så ber jag om en bokningsavgift på 6000:- kr för att reservera Ert datum. Saker jag sedan hyr in eller köper in specifikt till Er, lägger jag på 20% på i ett entreprenörsarvode. Då ansvarar jag för all kontakt med leverantörerna, samt är med och stylar och ställer allt tillrätta på plats. Där kostar jag 600:- i timman.

 

Spara