Allmänna Villkor

 

HANDPENNINGaurea-flores-kollage-1-1
Vid bokning av Elins Art Studio betalas en handpenning på 2500:- innan arbetet påbörjas. Denna betalas inte tillbaka vid avbokning. Den dras av på den sista fakturen (tackkorten).
Vid bokning av bröllopsstyling betalas en handpenning om 6000:- kr innan arbetet påbörjas. Denna betalas inte tillbaka vid avbokning. Denna summan representerar en bokning av Ert datum, och ingår sedan i Ert stylingförslag.


INLÄMNING AV MATERIAL FRÅN KUND
Skall ske senast 4 veckor innan kunden förväntar sig leverans. Inlämning av materialet skall ske via mail. Detta innefattar adresslistor skrivna som de ska anges på kuverten, dvs. på tre rader. Fullständiga texter till inbjudningskort mm. Bilder skall vara numrerade i den ordningen ni vill använda dem eller namnge dem och namges i dokumentet där du vill ha dem. Bilder skall ej sättas in i t.e.x word filer utan skickas separat.


ÄNDRING AV BESTÄLLNING

När du lägger din beställning, se gärna till att skicka oss dina slutliga val vad gäller typsnitt, papper, färger m.m. Om du ändå skulle ångra något av dina val, kontakta oss genast. Skräddarsydda beställningar som har blivit godkända inför tryck är tyvärr inte möjliga att ändra.

 

AVBOKNING
Kan ske när som helst men handpenning betalas ej tillbaka. För redan utfört designarbete och redan tryckta levererade produkter fakturerars.

 

FÄRGÅTERGIVNING
Tänk på att de korrektur som skickas digitalt inte kan visa färger eller textur på ett riktigt sätt. Vi sitter på olika skärmar, och har olika inställningar. Till och med olika papper som det sedan trycks på ger olika resultat. Se då hellre på det prov som postas hem till Er.


DESIGNÄNDRINGAR

I våra skräddarsydda beställningar ingår två korrektur, det inkluderar mindre typografiska ändringar och textändringar i ditt innehåll. Om jag redan har påbörjat din design och om du mot förmodan skulle vilja byta från en design till en annan så kostar den designändringen 2500 SEK.
 

ÄNDRINGAR AV UPPLAGA

Om du skulle vilja ha en mindre upplaga än den du beställt så kan vi tyvärr inte göra en retur av mellanskillnaden. Om du vill öka din upplaga så kommer vi fakturera merkostnaden separat.
 

FAKTURERING

Brukar ske vid varje delleverans. Det vill säga säga efter t.e.x. Save the date är designade, tryckta & levererade. Efter  Inbjudningskorten är är designade, tryckta & levererade. Efter vigselprogram, festhäfte, placerkort, skyltar mm. är designade, tryckta & levererade. Samt efter tackkorten. Där dras även handpenningen bort.


PRISSÄTTINING

Priser som anges på vår webbplats kan komma att ändras utan förvarning. Offerter gäller i allmänhet i 1 månad.
 

KORREKTUR

Eventuella ändringar efter ditt godkännande innebär extra kostnader för omtryck. Köparen är ansvarig för dessa kostnader och vi informerar om detta innan något trycks om. Elins Art Studio tar inget ansvar för om felaktig text har godkänts av köparen. Om det godkända korrekturets text inte överensstämmer med det tryckta resultatet så erbjuder Elins Art Studio ett omtryck utan kostnad.
 

RETURER

Alla våra trycksaker är designade och/eller tryckta på beställning och därför kan vi inte erbjuda returer eller byten av dessa om du inte skulle vara nöjd. Om din beställning ännu inte har hunnit påbörjas så kan det finnas en möjlighet att annullera beställningen, kontakta oss för att få statusen på din order.
 

UPPHOVSRÄTT

Alla bilder (illustrationer, fotografier och videos) och texter inom webbplatsen och på trycksaker ägs av Elins Art Studio om inget annat anges. Elins Art Studio äger även den immateriella, ekonomiska och ideella rätten för alla trycksaker och digitala filer.


RÄTTEN TILL ORIGINALEN

Elins Art Studio levererar aldrig tryckfärdiga original till kunden, utan det är den tryckta produkten som är den produkten som ni köper, och priserna baseras på.

 

GILTIGHET
Detta avtal är giltigt i samma sekund son ni ber Elins Art Studio att utföra designtjänster år Er.

 

ANSVARSFRIHET
Tänk på att detta är ett hantverk. Ibland kan det skilja någon millimeter på kortens storlek, kuvertets form kan har ändrats hos kuvertleverantören,  nyansen eller strukturen på pappret skiljer sig från skärmen. Detta är någonting man får räkna med som kund, men vet att Elins Art Studio noggrant kontrollerar varje trycksak för hand innan de skickas ut till kund.

 

POSTEN
Om inbjudningskort försvinner på posten, inte kommer fram i tid, eller blir vårdslöst hanterade, eller blöta osv, så är det inte Elins Art Studios ansvar. Har varorna lämnat mitt lager, ligger ansvaret på kund, och ni får i så fall själva ta upp detta med postverket.


NAMNANGIVELSE

Elins Art Studio trycker inte sin Egen logotyp på dina trycksaker. Däremot skall du som kund ALLTID Namnge konstnären då mina produkter syns på sociala medier med, taggning, hemsidelänkning, och @.
VIDAREÖVERLÅTELSE

Generellt får kunden inte vidareöverlåta förvärvade rättigheter. Designen får inte säljas vidare, utan skall alltid hänvisas tillbaka till Elins Art Studio.

Spara

Spara

Spara

Spara